Alle organiserte fritidsaktiviteter anbefales utsatt til etter 18. januar

Postet av Brandbu IF den 3. Jan 2021

Nye smittevernanbefalinger fra Regjeringen

Her er utdrag fra Regjeringens anbefalinger;

• Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter (Nytt)

Toppidrettsutøvere er unntatt de nye anbefalingene, og trening utendørs er tillatt hvis en kan holde riktig avstand. Her kan du lese hele saken på Regjeringen.no>

Nye nettsider!

Postet av Brandbu IF den 3. Jan 2021

VI BYTTER NETTSIDER!

I løpet av denne uken, bytter vi til nye nettsider.

Om du kaller det hjemmeside, webside eller nettside; trenden de siste årene har vært at de er utdatert og rotete å lese. Hovedårsaken til dette er at de alle trenger teknisk kompetanse for å vedlikeholde fordi det er generelt tungvint å administrere. Klubbnettside vil endre denne trenden.

Klubbnettside

Bruksområde

• Klubbidentitet
  • Nyttig informasjon som treningstider, kontaktpersoner samt nyheter fra klubb, grupper og lag.
  • Rekruttering av nye medlemmer
  • Samarbeid med klubbens sponsorer

Laveste terskel

Med Klubbnettside har du lavest mulig terskel for å finne frem til informasjon om laget. Støtteapparatet og foreldrekontakter kan dele innhold raskt fra mobil uten noen opplæring eller teknisk kunnskap.

Foredrag spis smart!

Postet av Brandbu IF den 8. Des 2020

Onsdag 20. januar 2021, bli med på foredraget "Spis smart".

OBS! Arrangementet kan på kort tid bli endret eller avlyst hvis smittevernregler endres.

Bif Nytt nr. 2-2020

Postet av Brandbu IF den 29. Nov 2020

Hei, velkommen til høstens Bif nytt. Selv om vi har hatt noen vanskelige måneder, har mange av gruppene greid å holde god aktivitet.

Her finner du nyheter fra sommeren 2020. Ønsker alle våre aktive, foreldre og øvrige medlemmer en riktig fin førjulstid, og en god jul!