Ny bestilling Bif dresser

Postet av Brandbu IF den 19. Sep 2019

Hei! Nå er det tid for og bestille klubbdress for de som ikke har eller trenger ny. Bestillings frist er 15/10-19.

Dressen bestilles på Intersport i Brandbu og der kan også størrelser og type (u/for eller med for) prøves. Dressen betales på Intersport ved henting.

Bestillings skjema klubbdress Bif Swix klubbdress 2019 bestillingsskjema.xlsx

Bestillings skjema klubbdress ski Bif Swix klubbdress Skigruppa 2019 bestillingsskjema.xlsx

Babysvømmingen starter lørdag 14. september

Postet av Brandbu IF den 14. Sep 2019

Velkommen til babysvømmingen som starter 14. september kl. 11.00. Vi bruker de samme garderobene som Helsesports gruppa, ved hovedinngangen til bassenget.

Det er ikke noen låsbare oppbevaringsplass i garderobene, så hvis du tar med verdisaker inn, så er det på eget ansvar.

Velkommen til hyggelige badedager med Brandbu if.

Trafikksikkerhet i Brandbu Idretsforening

Postet av Brandbu IF den 4. Sep 2019

Kjære medlem!

Brandbu Idretsforening tar del i idrettskretsens trafikksikkerhets arbeid og har utarbeidet noen enkle retningslinjer for alle i idrettslaget. Sender derfor denne lille plakaten ut til alle medlemmene slik at du har den for hånda hvor du måtte være. Vi håper alle slutter opp om retningslinjene slik at alle kommer trygt frem og tilbake fra aktivitetene de deltar på. Vi kommer også til å legge ut dette på våre nettsider. Med ønske om fin idretts høst og en trygg transport til og fra aktivitet.

Lygnaløpet avlyst

Postet av Brandbu IF den 3. Sep 2019

Årsaken skyldes flere ting, dobbeltbooking lokaler/startsted, mannskapsmangel….

Det vil framover bli jobbet med et nytt arrangement neste år.

For MBUIL/Brandbu IF

Oppland idrettskrets inviterer til kurs i Tilrettelegging paraidrett!

Postet av Brandbu IF den 27. Aug 2019

Oppland idrettskrets inviterer til kurs i Tilrettelegging paraidrett! I

- samarbeid med Brandbu Idretsforening -

Innhold

·Ufarliggjøre rollen som trener/veileder for mennesker med ulike  funksjonsnedsettelse

·Grunnleggende kunnskaper om diverse funksjonsnedsettelse

·Organisering og undervisningsmetoder

·Motorikk

·Teori og aktiviteter i sal - teori i praksis (ta på tøy til aktivitet)

For hvem:

Alle som er involvert i tilrettelegging av fysisk aktivitet og idrett med  funksjonsnedsettelse i idrettslag, regioner og kretser som for eksempel trenere og  ledere. Kurset kan også være nyttig for ansatte i skoler, støttekontakter og andre.

For spørsmål: Hilde Håkenstad – 93 03 05 25 / hilde.haakenstad@idrettsforbundet.no

Instruktør: Maj Britt Nyheim

Sted: Brandbu Idrettshall, Storstua. Jens Røislies veg 5, 2760 Brandbu

Dato: 26. september. Tid: 18.00 – 21.30  Kurset er gratis.

Påmelding innen 22. september kl. 23.59 – ved å klikke HER!

eller til hilde.haakenstad@idrettsforbundet.no