Resultatliste fra Brandburennet 2018

Brandbuløpet 5km.pdf

Til ALLE frivillige funksjonærer

Postet av Brandbu IF - Ski den 2. Okt 2017

BIF skigruppe ønsker å takke ALLE frivillige funksjonærer som bidro til at vi fikk gjennomført Sparebank1-Sprinten lørdag i samarbeid med Sparebank1 Ringerike og Hadeland  - Eiendomsmegler1 - BOHN. En ekstra takk til Hans Jørgen  og Finn som har vært med i planlegginga og utarbeidelse av arrangementet i flere måneder!

Vi håper med dette arrangementet at vi fikk vist fram rulleskiaktivitet til barn og voksne på en god måte og at det nye fine anlegget vi har fått på Lygna Skisenter benyttes i framtida👍

Ei aktiv dugnadshelg for Skigruppas medlemmer er over - takk også til dere som bidro på vakter under Oktoberfestivalen for BIF!

Vh Rennleder Hanne

Sparebank1-Sprinten i Brandbu

Postet av Brandbu IF - Ski den 29. Sep 2017

Til Påmeldte utøvere.

Vi ønsker dere velkommen til Sparebank1-Sprinten i Brandbu Sentrum lørdag 30. september.

Her kommer litt praktisk informasjon:

- garderober/dusj er i Klubbhuset, merket fra Brandbu sentrum.

- i Klubbhuset har vi ei Storstue og den er åpen fra kl. 10.30, her vil utøverne bli servert lunsj fra kl. 13.45(etter premieutdeling).

- det er et STORT ønske fra arrangøren om at ALLE rulleskiløperne blir med og går i en parade etter rennslutt for menn senior til teltet, der hvor premieutdeling vil finne sted for klassene 13 år og eldre. Det trekkes ut 2 par ruleski blant alle deltakere - vinnere MÅ være tilstede!

Lurer dere på noe så ta kontakt - Hanne(95171110)

Vedlagt finner dere:

- løypekart

- tidsskjema

- startliste pr. 28.9

Sparebank1-Sprinten rulleski2017 (5).pdf

Tidsskjema.docx

Startliste.pdf

Brandbu IF Skigruppe

Klubbtøy

Postet av Brandbu IF - Ski den 27. Feb 2017

Det er nå mulighet for å bestille klubbdressen. Bestillingsfristen på BIF dressen er nå 15. mars. Da skal de bli klare til rett etter påske.Bestillingen leveres til Brandbu G-sport. Brandbu sport har også dresser som kan prøves.

bif-swix-klubbdress-2017-bestillingsskjema (1).xlsx